tiistaina, maaliskuuta 31, 2009

Keittiö

Tässä muutama kuva keittiöstämme. Seinällä vanha leffajuliste elokuvasta 'Enkelten keittiö'. Kehykset olisi tarkoitus vielä maalata/petsata. Jos kesällä ehtisi, osmocolori ainakin tuoksahtelee aika voimakkaasti ja vaatii kunnollisen tuuletuksen.
Vanhat matkalaukut, jotka ovat kirppiksiltä ja huutokaupoista, ovat kauniita sisustuselementtejä ja kätkevät sisälleen paljon tavaraa. Ne myös kätkevät sisälleen monta tarinaa: Yksi niistä on salakuljettanut sota-aikaan voita Mäntyharjulta Helsinkiin. Laukun tarinan kera myi minulle vanha herra muutama vuosi sitten. Se on tuo pinon toisiksi alimmainen.
Muumipurkit saimme joululahjaksi.
Kuvassa olevat suolasiroitin ja mortteli ovat lahja Kaakonkulmalaiselta keraamikolta Hannu Matilaiselta, joka oli monta vuotta opettajanani kansalaisopistolla. Hän antoi ne minulle muutaessani kuusi vuotta sitten tänne PK-seudulle. Niiden vieressä on sokeriastian virkaa tekevä kaunis dreijattu kuppi, jonka sain eräältä kurssikaveriltani. Korissa öljyä, tabascoa, soijaa ym jatkuvasti tarvittavia kokkausaineksia. Etualalla itsetehtyä ruisleipää. -impi-

Ei kommentteja: