sunnuntaina, maaliskuuta 15, 2009

Mustin synttärit

Maaliskuun 10. pv juhlittiin Mustin 6-vuotissynttäreitä. Ihmisille leivoin vuohenjuustopiirakkaa. Pohjana pakastealtaan valmispohja, päälle juuressuikaleita (pakaste), kirsikkatomaatteja, vuohenjuustoa, ruokakermaa, kananmunaa ja juustoraastetta ja mausteena mustapippuria ja yrttejä. En löytänyt sopivaa reseptiä, joten kehittelin sellaisen ihan itse fiilispohjalta.
Kakku oli mukaeltu tassunjälki. Isompi osa sydänvuoalla tehty, sisällä sitruunarahkaa ja päällä musta kinuski kick-karkeista ja kermasta. Anturoissa, jotka tein muffinssivuoissa, oli välissä omenakanelirahkaa ja päällä kermaa. Päädyin kahdenlaisiin päällysiin, koska kick-karkeissa on liivatetta, ja se ei sovi ruokavalioon, jota Keskimmäiseni noudattaa.
Lahjaksi Musti sai yhden herkkupötkylän ja Paljon Haleja ja Rapsutuksia ja Leikkimistä. Ostin n. vuosi sitten Mustille 'Dog Fighterin', puuhalelun, joka rassaa mukavasti harmaita aivosoluja.
Pari kierrosta peliä hän jaksoi, sitten iski väsy.
Yksi palikoista onkin kokenut hieman kovia. Siinä on useampi kulmahampaan jälki. Tätä lelua en koskaan anna Mustille yksin leikittäväksi, sillä leikitään yhdessä. Mukavaa ajanvietettä, mutta ei se metsälenkkejä korvaa. Mukava lisä kuitenkin yhteiseloon koiran kanssa. -impi-

Ei kommentteja: