lauantaina, helmikuuta 12, 2011

Musiikkiaiheista sisustusta

Kesällä päällystin pari sohvatyynyä uuteen uskoon rock-henkisellä kankaalla. Kankaan värimaailma sopii meille hyvin ja kuvioissa näkyy legendaarisia hahmoja kuten John Lennon, Mick Jagger, Jimmy Hendrix ja Elvis.
Hassua, että Elviksestä ei tule yleensäkään käytettyä kuin etunimeä. Meidän levyhyllymme on järjestetty aakkosien mukaan (sukunimen tai bändin), ja säännöllisesti etsin turhaan Elviksen levyjä EEstä enkä PEEstä. Elvis muuten kuoli samana päivänä kuin aloitin yläasteen, 16.8. 1977. John Lennonin kuolemasta sain kuulla ollessani jouluostoksilla 8.12. 1980. Nämä päivät ovat jääneet mieleeni, samoin kun se fiilis, miltä tuntui suru-uutisen kuultuani. Suuret lahjakkuudet kuitenkin elävät musiikkinsa kautta edelleen.
"His Master's Voice"-patsas , eli Nipper-koira kurkkimassa grammarin torveen, löytyi ihanasta sisustusliike Mokasta. Patsas on n. 15cm korkea sekä leveä, valurautaa. Se on arvoisallaan paikalla stereokaiuttimen päällä.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Minkähintainen koirapatsas oli? Löysin tänään hyvin samankaltaisen.

Suska kirjoitti...

Hei! Patsaan tarkkaa hintaa en muista, noin parikymppiä, tai vähän alle. (Muusikko muisteli 15 ja minä 17 euroa). Se painaa 1,5kg, siis täyttä rautaa!