2dl ruokakermaa
juustoraastetta
öljyä, suolaa, pippuria
Tee näin: sulata sienet, ruskista jauheliha, käytä sienet lihan kanssa pannulla ja mausta suolalla ja pippurilla tai muulla lempimausteellasi. Lisää tomaattimurska pannulle.
Viipaloi kesäkurpitsa, lado vuuan pohjalle kerros viipaleita, mausta. Laita seuraavaksi kerros jauhelihaseosta, ripottele juustoraastetta päälle. Kaada kruunuvihannekset vuokaan, seuraavaksi loput jauhelihasta ja päällimmäiseksi loput kesäkurpitsat. Muista maustaa kasviskerrokset. Kaada ruokakerma vuokaan tasaisesti, pinnalle juustoraastetta reilusti. Vuoka uuniin muhimaan 200 asteeseen. Vuuan mallista riippuu kuinka kauan sen kannattaa siellä paistua. Tuollainen laakea vuoka oli n.40min. Syvä ja korkea vie varmaan tunnin. Pintaan saa tulla väriä. Lientä on tässä aika reilusti, mutta se pitää ruuan ihanan mehevänä. Sieniä lisäämällä saa kasvisversion. Helppo ja nopea arkiruoka!
Impi vm-64 kertoilee blogissaan keski-ikäisen naisen elämästä, pienistä arkipäivän iloista ja joskus suruistakin.
keskiviikkona, helmikuuta 16, 2011
Arkias(t)ioita
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti