keskiviikkona, kesäkuuta 25, 2008

Lontoon shoppailuja

Lontoosta tarttui mukaan muutakin kuin muistoja. Beatles Storesta ostin ihanan peltisen eväslaukun. Kuva on sama kuin albumin "Beatles For Sale" kansi, herrojen hahmot ovat kohokuvina, samanlainen molemmilta puolin. Pari pientä rintamerkkiä ostin myös, toisessa koko bandi ja toisessa suosikkini Paul.
Beatles Store sijaitsee Baker Streetillä ja vastapäätä tien toisella puolella on kauppa nimeltä "It`s only rock n´roll". Sieltä ostin "littanat" kengännauhat, vaaleanpunaiset, kuvioina Sex Pistolsin God Save The Queen-juttuja. En taida raaskia laittaa niitä tennareihin, askartelen niistä jotain jossain vaiheessa. Yhtä paitaa olin himoillut liikkeen nettisivuilta, mutta paitoja oli 2kpl ja kumpikin kokoa XL. Muutenkin netissä liikkeen valikoima oli suurempi. Mutta kun sielläpäin liikutte, niin käykäähän kummassakin kaupassa. Katsominen ei maksa mitään.
Pikkuinen juhlalaukku löytyi Shoreditchin kirpputorilta. Hinta £6 ja kengät jostain pikkukaupasta Sohon laitamilta, £15. Tulis vaan jotkut juhlat että pääsis käyttämään!
Systerini on orkideaharrastaja, joten hänelle ostin aiheeseen sopivat tuliaiset. Kirja "Orchid spesialist" löytyi Foyle´s kirjakaupasta ja ns. keittiöpyyhe ja pikkuinen kirjanen "The language of Flowers" sekä kortti löytyivät museomyymälästä.
Foyle´s kirjakauppa on käymisen arvoinen paikka kaikille kirjojen ystäville. Ostin sieltä myös Muusikolleni Beatles-kirjapaketin, jossa on jokaisesta Beatlesta oma pieni kirjanen. Ja sieltä löytyi myös hänelle vasenkätisistä kertova kirja. Itselleni ostin englanninkielen harjoittamisen vuoksi kirjan "Touch me, I´m sick - the 52 creepiest Love song you ever heard". En tiedä olenko ymmärtänyt lukemaani, mutta naurattanut on ainakin...
Jostain matkamuistomyymälästä löysin hauskan pikkulaukun kenkäkuvioilla. Mukana myös kännykoteo.Taisi setti olla £3,50. Liituraitahattu oli reissun viimeinen ostos. Jostain kojusta se tuli ostettua kun myyjä oli ihanan flirtti. Keskimmäinen osti hieman knallia muistuttavan hatun. Olemme molemmat käyttäneet hattujamme ahkerasti.
Kaulakorut -3 vasemmalla olevaa- ovat kirppiskojusta, oikeanpuoleinen Agate-kaulanauha on Natural History-museon myymälästä. Kruunu-rintakoru ja vihreä strassein koristeltu sammakko ovat Portobello Roadilta. Sammakko aukeaa ja sinne voi piilottaa vaikkapa sormuksen.
Tämä tunika ei tule hyvin kuvassa esille. Kangas on hyvin ohutta ja läpinäkyvää. Sopii kivasti kapeiden housujen päälle tai hameenkin kanssa. Vaatii topin alle.
Tässä todellinen löytö! Ruusukuvioinen paitis, hinta £5! Ihana päällä, muuta julmetun avonainen, toppi siis tämänkin alle.
Tämäkin tunika on kivempi päällä kuin ripustettuna. Pituutta niin paljon, että melkeenpä voisin pitää mekkona. Kiva farkkujenkin kanssa.
Näitten edellisten lisäksi kävimme Harrods´lla pari kertaa. Sieltä ostin mm. teetä, toffeeta ja Pikkumiehelle Paavo Pesusieni-pehmon.
Nyt taas kello käy yli puolta yötä, joten kauniita unia! -impi-

Ei kommentteja: