tiistaina, kesäkuuta 26, 2012

Hemmottelua


Eilinen päivä ei ihan mennyt nappiin. Aamulla oli haiseva vastalause vastassa kun tulin kotiin. Musti reppana oli tyhjentänyt vatsansa lattialle. Iltapäivällä sama vielä toistui kun tulin kauppareissulta. Siinä välissä käytin sen toki ulkona, mutta joku siellä vatsassa möngersi huonoin seurauksin. 

Kävin tutustumassa Vantaan kierrätyskeskukseen. Mennessä oli sää ihan ok, tullessa oli jo alkanut sataa. Bussia ei tullut ja kävelin tihkussa Koivukylän Cittariin. Pieni happihyppely oli ihan jees, mutta kun tulin kaupasta satoi vaakasuoraan. Tietysti taas bussi oli juuri mennyt ja seuraavaa odotinkin puoli tuntia. Olin aamulla tullut yövuorosta ja nukkumatta lähtenyt liikkeelle. Alkoi jo väsyttää ja viluttaa.

Kotiin päästyäni (siivottuani lattian) korkkasin punaviinipullon. Laiton vatiin kourallisen ruusunlehtiä ja toisen mokoman koivunlehtiä -ne olin aamulla kerännyt valmiiksi- kaadoin kiehuvaa vettä päälle ja ruokalusikallisen merisuolaa. Kun lehdet olivat hautuneet jokusen minuutin, lisäsin sopivasti viileämpää vettä ja linnouttauduin nojatuoliin, jalat vatiin ja punaviinilasi huulille.
Päivän vielä pelasti Muusikkoni joka töistä tultuaan teki meille päivälliseksi ihanat salaatit, käytti Mustin ulkona ja antoi mun maata sohvalla laiskana. 

Ei kommentteja: