lauantaina, kesäkuuta 02, 2012

Hankintoja

Postasin äskettäin aurinkoallergiastani. Ostin kuin ostinkin itselleni hellehatun. Plantagenista löytyi tämmöinen olkiversio.Vaaleanpunainen ei ole ihan niitä lempivärejäni, mutta ihan jees hattu kun kovan porotuksen aikaan oleskelee ulkosalla. Voihan se olla että sitä tulee hieman tuunailtua... Hatun taustalla kuvassa on Nanson pitkä trikoohame, jonka löysin edullisesti Myllykoskelta.Samalta Työ-Myllyn kirppikseltä ostin myös nämä oranssit liinat; kaksi pientä ja yksi kaitaliina. Kirppis on siisti ja hinnat edullisia, tavara hyväkuntoista. Jos liikutte sielläpäin, kannattaa poiketa.Palattuani Kymenlaakson kierrokselta ostin "oman kylän" kenkäkaupasta kesäkengät. Viime kesänä tykästyin Erika Mode- merkkisiin kenkiin ja nyt ostin taas yhdet lisää. En tiedä missä muualla näitä myydään ja nyt tämä liike lopettaa toimintansa syksyllä. Voihan se olla, että siihen tulee uusi yrittäjä, mutta epäilen. Liike on yksityinen, ketjuun kuulumaton. Ei sellaiset oikein pärjää. Mutta suosittelen kokeilemaan ko. merkkisiä kenkiä jos vastaan tulee, ovat ihanan pehmeät ja jalkoja hellivät.

Tässä huiveja, joita olen ostanut toukokuun aikana. Oranssi on lempparini, ostin sen Porvoosta, Doris&Duke-nimisestä vintagekaupasta.
Hauska retro-henkinen laukku maksoi peräti yhden euron! Kyllä maakuntamatkailu kannattaa.
Pikainen pyörähdys Kurvin Fidalla; kaksi pitkää hametta, oranssi odottaa hellepäivän hippipiknikkiä. Mustavalkea menee vaikka työmatkoilla.
Lopuksi vielä löytö viime vuoden loppukesältä; raidallinen jakku Hakaniemen UFFlta. Isot napit ja juuri oikea väritys saivat huomioni. Myyjäkin totesi, että vaate on kuin minulle tehty.


Jakun takana on tamppi ja siinä myös suuri nappi. En ole päässyt selvyyteen, mistä materiaalista napit ovat, eivät ne kyllä muovilta vaikuta.

Ei kommentteja: