maanantaina, syyskuuta 15, 2008

Syksyisiä ostoksia

Menneenä kesänä sain idean, että ostaisin itselleni city-sadetakin. En ole koskaan mieltynyt sateenvarjon käyttöön. Se rajoittaa ostosten kantamisen vain yhteen käteen, on hankala kaupassa ja koiran kanssa kulkiessa. Lisäksi se kääntyy nurin tuulella ja unohtuu kampaajalle. Helpommin sanottu kuin tehty. Siis se ostaminen. Kyselin kappahlit, lindexit ja henkkamaukat -turhaan! Joku myyjätyttö ehdotti urheiluliikettä, josta lähes kimpaannuin: kyllä minulla vettäpitäviä ulkoiluvaatteita löytyy, mutta nyt kaipasin kaupunkiin sopivaa vaatetta.Lopulta löysin etsimäni. Hinta 39,90 ja ostopaikka Tarjoustalo! Pitää tuulen ja veden loitolla, mitä nyt REMn konsertissa kolme tuntia vesisateessa seisoessani hieman alkoi saumoista tulla kosteutta sisään. Ja kuosi on mukavan mustavalkoinen, tämän hetken suuri suosikkini.
Tälläiset "lättänät" hankin syksyn kävelykengiksi.
Pari hattuakin olen ostanut. Ruudullinen löytyi alesta eurolla, musta on pipomainen, mutta siinä on lippa.
Kallein ja varmaan tarpeellisin ostokseni on uusi takki. Tässäkin lempivärit musta ja valkoinen ja piristeeksi vielä pirteän punainen kaulahuivi ja saman väriset sormikkaat. -impi-

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tuon tyyliset lättänät olisi minunkin jalkaan sopivat syyskengät, mistä nuo löysit? Ostin muutama vuosi sitten Elloksen alesta mustan sadetrenssin ja se on ollut paljon käytössä haukun kanssa lenkkeillessä. Oli kannattava ostos.

Suska kirjoitti...

Hei Savisuti, "lättänät" ostin Jumbon Aleksi 13:sta. Hintaa en muista, mutta ei ne kalliit olleet. Eivät ole nahkaa, mutta ihan mukavat jalassa.