perjantaina, maaliskuuta 01, 2013

Remppa osa 2

Makkari maalattu, huomenna jos sais tavarat paikoilleen niin evakkoretki olkkarin vuodesohvalla päättyisi. Kun vaan saisi itsestään sen verran irti, että kävisi askartelutarvikkeet läpi ja järjestelisi ne sekä miettisi oisko jotain tavaraa mistä voisi luopua.

Vuokraasunnoissa kylppäri saattaa olla vaikka minkälainen peltiluukku. Meidänkin talossa niitä löytyy laidasta laitaan, kun remontteja on tehty yksi kerrallaan tarpeen mukaan. Meidän asunnossa on kokonaan laatoitettu kylppäri. Periaatteessa siinä ei ole mitään vikaa. Laatat vaan ei ole ihan kauniimmasta päästä... Pientä pintaremonttia, eli huussin stailausta suunnittelin ja aloin jo hieman toteuttamaankin.


Ostin DC FIXiä, joka on eräänlaista kontaktimuovia. Se ei jätä seinään (kaakeliin, oveen...) jälkeä kun sen irrottaa. Päätin liimailla siitä leikattuja ympyröitä kaakeleihin ja myös laattaboordiin laittaa mustat palkit päälle. Katsotaan mitä muuta mä saan kehiteltyä somistamaan meidän hyyskää. Muusikko ostikin jo tämän ihanan Vallilan suihkuverhon!

Ei kommentteja: