lauantaina, kesäkuuta 11, 2011

Metallimaniaa

Peltipurkit ja emaliastiat näytävät olevan tällä hetkellä kovassa huudossa, ainakin kun kirppareita kiertää ja katsoo hintoja. Esimerkiksi vanhojen kahvipurkkien hinta on noussut turhankin ylös. Mutta sanontahan sanoo "ei se ole hullu joka pyytää, vaan se joka maksaa". Itse ostan satunnaisesti kohtuuhintaisia ja silmää miellyttäviä rasioita ja astioita. Myös uusia. Ja lahjaksikin niitä olen saanut.

Tämän Muumiaiheisen teepussipurkin sain joululahjaksi miniäkokelaaltani.

Vuosi-pari sitten kauppoihin tuli myyntiin peltinen Elovena-purkki. Ihana perinteinen kuva, pakkohan se oli ostaa. Yllätys-yllätys: säilytän siinä kaurahiutaleita!

Paula-Tyttö purkin olen aikoinaan saanut. Näitä minulla oli monta, mutta useamman muuton läpikäyneenä olen luopunut niistä. (Ja nyt harmittaa, kirppispyynti n. 15€)

Kahvi- ja sokeripurkit ostin neljä vuotta sitten Day'sta.

Tämän vanhan kahvipurkin alkuperää en edes muista. Jostain olen sen kotiini raijannut.

Systeri ilahdutti tällä rasialla minua. Se täyttyy ompelutarvikkeilla.

Muusikko sai tämän ensiapupakkauksen valmistujaislahjakseen.

Halvan lakupurkki on Muusikon löytö (1€) kirppikseltä.

Tästä kiinalaisesta emaliastiasta maksoin Hietsussa kiskurimaiset 5 euroa. ( siis "ei se ole hullu joka..." jne) On kyllä sisältä niin hyvässä kunnossa, että kesäkeitto tulille ja tähän kulhoon tarjolle!

3 kommenttia:

pikkudidi kirjoitti...

Oikein kiva purkkikavalkadi. Itselläni on myös tuo Elovenapurkki, uudeksi purkiksi on tosi nätti! Meillä siinä on mysliä. :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihania purkkeja! Tuo Paula-tyttö on tuttavani tuttu, ja olivat kerran kirpparikierroksella törmänneet mieheen, joka myi näitä purkkeja antiikkina, arvaapa oliko hieman loukkaantunut ja korjannut herraa, ettei nyt ihan vielä antiikiksi itseään laske :) Tintti

Suska kirjoitti...

Mahtanut olla myyjällä nolo ilme :)