maanantaina, tammikuuta 19, 2009

Olohuone

Laitan tässä muutaman kuvan meidän kodista. Ekassa kuvassa näkyy levyhyllynä toimiva 70-luvun Lundia, joka on jossain vuosien varrella maalattu. Vinyyleitä Muusikollani on 3,5 hyllymetriä. Molempien cd-kokoelmat siinä vasemmalla. Kirppikseltä joskus 90-luvulla Muusikkoni ostama toimiva putkiradio sai myös paikkansa hyllystä, samoin musiikkiaiheiset kirjat ja -lehdet koteloissaan. Hyllyn päällä pari yli 40-vuotta vanhaa nallea sai turvapaikan, Musti tekisi niistä selvää jälkeä, jos saisi hampaisiinsa. Nurkassa vasemmalla Ikeasta ostetut dvd-hyllyt, jotka olen petsannut osmocolorilla.
Tämän nojatuolin ostin muutama vuosi sitten huutokaupasta, taisi olla 40€. Vieressä vanha puinen omenalaatikko, samasta huutokaupasta sen huusin eurolla. Laitoin alle pyörät ja nyt se toimii lehtilaatikkona.
Ikkunaseinnustalla on 2 Tattarisuolta antiikkikaupasta ostettua tuolia, alla pikkuiset rahit Ellokselta ja välissä Ikeasta ostettu pöytä.
Tämä piironki on muuttanut kanssani 80-luvulta lähtien. Se on äitini kotoa Varkaudesta.
Sohvan yläpuolella on kaksi taulua. Isomman Muusikkoni on pelastanut roskalavalta ja pienemmän on Keskimmäiseni piirtänyt minulle lukion ekalla ja sain sen silloin synttärilahjaksi. Rakastan taulua yli kaiken.
Tässä tämä tv-pöytä, jonka tuunasin 2 eurolla ostamastani vanhasta puulaatikosta. Laitoin päälle kaksi mäntypuulevyä, joista takimmaisen ruuvasin kiinni. Levyt spreijasin laatikon väriin sopivaksi. Sisälle saa paljon kaikenlaista tavaraa piiloon.
Kuten kuvista huomaa, kotimme on sekoitus antiikkia ja Ikeaa -ja kaikkea siltä väliltä. Stereot ja mahonkinen kaappi eivät näy kuvissa. Tilaa on olohuoneessa ihanan paljon kaikesta tavaramäärästä huolimatta. Nyt kirja-aleen! -impi-

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Ihania tauluja ja huonekaluja. Olet kekseliäästi tavaroita tuunaillut. Täällä on vielä aikamoinen sotku, vasta yksi neljäsosa laatikoista on avattua, lamput ja verhot on paikoillaan, muut ei sitten olekaan ja lamputkin vielä todennäköisesti muuttelee paikkaa.