maanantaina, tammikuuta 13, 2014

Kuulumisia ja kierrätystaidetta

Iloista tätä vuotta! Loppuvuosi hupsahti niin, etten saanut postattua tänne mitään. Ajatuksessa oli kyllä, ja kaikkea pientä tuli näperreltyäkin, mutta en vaan saanut mitään julkaistua. Nyt on uusi vuosi ja uudet kuviot. Aloitin opiskelun ihan täyspäiväisesti, tarkoituksena saada uusi ammatti parin vuoden päästä. Ensimmäiseen ammattiin valmistuin 3-kymppisenä ja nyt sitten parikymmentä vuotta myöhemmin tulee paperit toiseen. Takana on vasta ensimmäinen lähiopetuspäivä, mutta tästä se lähtee!

Tein joku aika sitten pari taulua, joiden sijoituspaikka tulee olemaan makuuhuoneemme. Pohjana on normi kangaspohja kiilakehyksin,  siihen liimailin erinäisiä materiaaleja, jotka ovat etupäässä kirppiksiltä ostettuja.



Pohjalla on ruosteella värjättyä kangasta, päällä kirjansivuilla päällystettyjä palapelin paloja, nuottipaperia, ruosteinen avain, lontoolaiselta kirpputorilta ostettu rintakoru, pitsiä ja vanhasta vyöstä irroitettuja messnigin värisiä metallirenkaita.



Toisessa taulussa on ruostevärjätyn lakanakankaan päällä pitsiliinasta leikattuja kuvioita, ruosteisia metallirenkaita, vanhasta nuottilehden kannesta leikattu viehkeä nainen, joka sai strassikorusta kruunun ja  muutaman höyhenen kutreilleen.


Ei kommentteja: