tiistaina, huhtikuuta 28, 2009

Kevättä!

Tein jokin aika sitten muistilistan jääkaapin oveen. Siinä on mm. "Tilaa koiran trimmi", "Pese talvitakit" ja "Siivoa parveke". Takit on vielä pesemättä, trimmaus tilattu ja parveke siivottiin eilen. Laatat piti sahata sopiviksi ja pestä. Ylimääräinen roina viedä pois ja kaikki partsille kuuluva kuurata harjalla puhtaiksi. Pöytä ja tuolit saivat vielä pintaansa pellavaöljykäsittelyn.
Koko päivähän siihen kului, mutta kyllä siellä on nyt kiva istua ja suunnitella ruukkujen täytettä.
Koska eilinen kului puuhastellessa, niin tänään palkitsimme itsemme kevään ensimmäisellä picnickillä. Pakkasimme eväät, retkipeiton ja kameran reppuihin ja lähdimme matkaamaan kahdella bussilla ja kahdella metrolla kohti itäistä Helsinkiä.
Mukana ollut puhelinluettelon kartta opasti meidät Ramsinniemen luontopolulle. Vaikka taivas oli pilviverhossa, oli ilma keväisen lämmin.
Päädymme merenrantaan nauttimaan eväitä; juustoja, keksejä, pizzaa ja kuohuviiniä! Kalliolla oli penkki, jossa ihastelimme joutsenten ja sorsien uiskentelua.
Metsä oli täynnä näitä ihania kevään merkkejä, sinivuokkoja. Luonnossa liikkuminen antaa aivan uutta puhtia tähän arjen harmauteen. Menkää metsään, hyvät ihmiset! -impi-

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Ihania kuvia! Samaa mieltä kanssasi luonnossa liikkumisesta. Meren rannalla ainakin meikäläisen mieli kummasti rauhoittuu.
T: Jaana täältä suuren telttakatoksen kupeesta = )