torstaina, helmikuuta 20, 2014

Jokirapupasta

Menin nälkäisenä kauppaan...alkoi tehdä mieli jotain nopeaa ja hyvää. Ostin tuoreita yrttejä, jokiravunpyrstöjä, kevätsipulia, kylmäsavulohta, miniluumutomaatteja ja tuorepastaa. Siitä syntyi vajaassa vartissa aivan ihana ruoka! (Annoksesta olisi riittänyt kahdelle pieneen nälkään ja yhdelle kovaan nälkään...)


Kulhon pohjalle loraus (ehkä puolisen desiä) oliiviöljyä, reilusti silputtua tilliä ja lehtipersiljaa, yksi kevätsipuli, kuivattua chilirouhetta, mustapippuria, suolaa ja loraus sitruunanmehua. Ja kymmenen pikkutomaattia puolikkaina. 



Raastoin sekaan pecoriinoa ja kippasin vielä kuppiin noin 100g jokiravunpyrstöjä. Keitin reilut 100g tuorepastaa ja valutuksen jälkeen sekoitin sen muiden ainesten joukkoon.



Annoksen koristelin kylmäsavulohiviipaleilla. Oli aivan taivaallisen hyvää! 

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Onpa herkullisen kuuloinen resepti. Pakko kokeilla! Annos on kaiken lisäksi tosi nätti.

-systeri