torstaina, heinäkuuta 12, 2012

Torso ja irtopää

Kevätretkeilimme Ystäväni kanssa Porvoossa. Kiertelimme vanhan kaupungin ihanat puodit, välillä kahvittelimme ja syömässä kävimme rannassa olevassa ravintolassa. Eräs vaateliike oli lopettamassa toimintaansa ja myi loppuunmyynnissä myös mallinuket pois. Tietysti kiusaus oli liian suuri, ja torso lähti mukaani. 

Viime viikolla kärventelin vapaapäivät flunssan kourissa. Jatkuva makoilu alkoi tuntua selässä ja jotain hissun-kissun-tekemistä piti keksiä. Otin torsoni käsittelyyn.

Päällimmäisenä oli nuhjiunen tekokuitukangas, jonka leikkasin pois.Kankaan alta paljastui lasikuitua. Tein satsin tapettiliisteriä ja aloin tapetoimaan lasikuitupintaa vanhoilla kellastuneilla kirjansivuilla. Revin sivut pienemmiksi, liisteriä en säästellyt. Lätkin paperia pintaan peittäen lasikuidun kokonaan. 

Kun pinta oli saanut verhouksen, mietin eihän tämä nyt tässä vielä ollut. Jokin jippo pitää saada, jotta se näyttää "omalta". Päätin pukea torsoni bikineihin, jotka muotoilin nuottikirjan sivuista.
Ja tässäpä lopputulos. 

Liisteriä jäi ja jäi myös into päälle, joten lisää tuunattavaa piti saada. Löysin kerran jostain osto- ja myyntiliikkeestä styroxisen pään. Siinä oli lohkeillut musta maalikerros ja tarkoitus oli tuunata sekin hieman enempi oman näköiseksi. Pää sai suojakseen nuottipaperia, se on nyt todellinen nuottikorva!Ai niin, älkää nyt vaan kysykö mitä ihmettä mä teen noilla ruumiinosilla. En mä tiedä! Ne vaan huusivat kaupassa: "osta minut, osta minut!" Vaatetelineinä ainakin toimivat hyvin.

4 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Jostain kumman syystä, itekin olen haaveillu tollasesta torsosta. Eli, täytynee alkaa metsästämään lopettavia vaateliikkeita. ;)

Mimosa kirjoitti...

Porvoo on kyllä ihana! Ja upea tuli tuosta torstosta, vau :-)

Sini kirjoitti...

Tulipas hauskoja! :) On hyvä päästää silloin tällöin luovuus kunnolla kukkimaan ja tehdä vapaasti, mitä mieleen juolahtaa!

Impi kirjoitti...

Kiitos Sanna,Mimosa ja Sini kommenteista! Luova hulluus on kivaa...