maanantaina, toukokuuta 07, 2012

Lasketaan lampaita

Viime vuoden loppupuolella -jatkuvasta selkä-,niska- ja hartiaseudun oireiluista kyllästyneenä-aloin harkitsemaan uuden tyynyn hankkimista. Sanotaan, että jos haluaa hyvän ja halvan, täytyy ostaa kaksi tuotetta. Väittäisin, että tällä kertaa tuo sanonta ei pitänytkään paikkaansa. Googlettamalla löysin firman, joka myy tattariakanatyynyjä. Tyynyn sisällä on siis puintijätettä, akanoita. Se muotoutuu hyvin, ei hiosta ja kiinalaisen lääketieteen mukaan parantaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa. Etenkin näin keski-ikäiselle hilman päiviä kauhulla odottavalle naiselle se hiostamattomuus on tärkeä pointti.

Lisäksi ostin ns. asentotyynyiksi  lammastyynyt joissa päällinen on 100% lampaanvillaa ja sisus polyesteriä. Isompaa tyynyä käytän silloin kun haluan puoli-istuvan asennon, esim. lukiessa tai tv:tä katsoessa. Se on hyvä myös jalkojen alla, kun haluaa lepuuttaa väsyneitä ketaroitaan nostamalla niitä hieman ylemmäs. Pieni lammastyyny on ns. tukityyny ja se löytää paikkansa milloin mistäkin.
Tattariakanatyyny on 50x60cm, eli ihan normityynyn kokoinen. Hinta 39€. Lammastyynyt ovat 40x40cm (25€)  ja 50x70 (30€).  Isompaan sain ommeltua päällisen, pienempään se on tulossa...Päällisen kangas on kaunis lintu-kukka-kuvioinen puuvilla, jota löysin kodin ykkösestä. Lintubuumi on ollut jo jonkin aikaa sisustustuotteissa, tämä kangas ihastutti myös värillään. Siitä oli joku toinenkin värivaihtoehto tarjolla.

Ei kommentteja: