maanantaina, maaliskuuta 19, 2012

Eteinen

Meillä on tässä asunnossamme suuri tuulikaappi (mun mittapuun mukaan ainakin) ja sitten vielä eteinen. Tuulikaapin ja eteisen välillä on lasillinen väliovi, se on hyvä koirataloudessa. Musti voi märällä kelillä jäädä lenkin jälkeen tuulikaappiin kuivattelemaan ja näkee ikkunasta että lauma on tallella. 

Eteistä olen sisustellut milloin mitenkin, levynkannet ovat edelleen yhdellä seinänpätkällä. Alusta asti on eteisessä ollut seinällinen valokuvia, vanhimmat jostain viime vuosituhannen alkupuolelta. Kuvissa on mm. pappani ja hänen veljiään.

Kuvien vasemmalla puolella on Hamina-aiheisia kortteja. Niiden kuvat ovat paikkakuntalaisen, jo edesmenneen, taiteilijan Lauri Vainion lyijykynätöitä.
Kuvien alla on lipasto, jonka ostin v. 2007 Tattarisuolta. Kuva ei paljasta kaikkia sen erikoisia kiemuroita, olisi hauska tietää mitä puusepällä on ollut mielessä tätä tehdessään. Liekö ollut liian pitkään lakan ja maalin käryssä?


Lipaston päällä on Tynellin Aurinkopullon lisäksi Jussis Keramik'n eli lasi- ja keramiikkataiteilija Jussi Mäkelän tekemä lasipullo, jonka löysin keravalaiselta kirpputorilta.Lipaston oikealla puolella on ankeaa seinäpintaa elävöittämässä muutama laukku ja koruja. Ylin laukku on Roomasta, hopeisen olen saanut tuttavalta, vihreä-hopeinen Lontoosta (oli häälaukkunani!), Musta keskellä on Fidasta ja alin vihreä Oxfamista Liverpoolista, maksoi 2£.Ei kommentteja: