torstaina, heinäkuuta 14, 2011

Lapikas, supikas, tossu vai tohveli?

Kärsin nykyään jatkuvista selkä- ja iskiaskivuista, joten kenkiin täytyy panostaa entistä enemmän. Hyllyt ovat täynnä korkkareita, mutta niitä voi pitää vain hetken. Tarvitsen mukavat kengät tallatessani pitkin katuja. Kesäkengät pitää olla niin pehmeät ja mukavat, että niitä voi pitää ilman sukkia. Tälläiset kriteerit mielessäni poikkesin kenkäkaupan ovesta sisään. Sovittelin ja mallasin, enkä osannut päättää vaan arvoin mielessäni parasta paria kolmesta vaihtoehdosta. Hintakin kaikilla pyöri 20-23€ tietämissä.
Nämä valkoiset pistokkaat näyttivät ja tuntuivat kivalta. Nopea sujauttaa jalkaan, voi pitää hameenkin kanssa, umpinainen kärki ja kivana yksityiskohtana ruskeansävyiset "kirjailut".

Näistä tuli mieleen enemmän terveyssandaalit tai työkengät, mutta ihanan joustava pohja ja muutaman sentin kiilapohja hellivät jalkoja kävellessä.

Nämä musta-hopeat sandaalit -tai oikeastaan sandaalin ja kävelykengän yhdistelmät- olivat kolmas vaihtoehto. Saman tuomion annoin näillekin: mukavat jalassa! Oli päätöksen vuoro.

Ai mitkäkö valitsin? -No otin kaikki kolme paria!

Ei kommentteja: