tiistaina, heinäkuuta 15, 2008

Uusin silmin

Ny ne tuli, siis uudet lasit. Tosin vasta toiset ostamistani kakkuloista, mutta elämä kirkastui kertaheitolla! Kuva ei tee oikeutta, kun käytin salamaa. Väri on pokissa vihreä, aisojen sisäpuoli lähinnä limeä. Mukavat päässä ja hyvin näkyy.
Muusikkoni kanssa eksyimme tänään divariin. Kaksi kirjahullua, kuinka voisimme kulkea ohi. Muusikolleni taisi iskeä nuoruudenkaipuu, kun innostui penkomaan osastoa "jerrycotton". Hän osti hyvää vuosikertaa, eli 1964, pari "Jeff Conteria" ja yhden "Kalle -Kustaa Korkin seikkailuja" vuodelta 1963 keikkareissuille luettavaksi. Itse ostin mainion Reidar Palmgrenin "Jalat edellä" ja Regina Raskin "Tänään kotona". Palmgrenin olen lukenut jo heti sen ilmestyttyä v. 2001, mutta nyt olen sen onnellinen omistaja. Molemmat kirjat ovat pokkariversioita, joita nykyisin suosin moneen kertaan muuttaneena ja kohtuullisen kirjavaraston omistajana.
Olen antanut itselleni lupauksen, että kesän aikana en osta ainoaakaan DVD-leffaa. Ostin alkukesästä Lapinlahden Lintujen " Seisemän kuolemansyntiä" ja "Kahdeksan maailmanihmettä". Olkoot ne ainoat kesän hankinnat. (Jos ei nyt mitään tosi-tosi kiinnostavaa ja edullista tule vastaan. ) Pakko kuitenkin yrittää jossain menoissa säästää, kun vietän vuorotteluvapaata koko kesän.
Onneksi on myös halpoja harrastuksia, kuten kuvaaminen. Sehän on käytännöllisesti katsottuna ilmaista sen jälkeen kun on saanut kameran hankittua. Kuljenkin kamera kaulassa lähes kaikkialla. Joskus tulee kuitenkin päiviä, jolloin alkaa väsyttää katsoa kaikkea etsimen läpi, ja silloin on vaan luovutettava. Eihän mikään ole kivaa jos siitä tulee pakko.
Onneksi digikamera-aikakausi on avannut aivan uudet mahdollisuudet kuvaamiselle. Oma kamerani on loistava Fuji FinePix. Ei siis mikään järkkäri, mutta minulle sopiva. Ominaisuuksia on enemmän kuin tiedänkään. Pitänee tässä tutustua jonkun tietävämmän henkilön kanssa mitä kaikkea siitä löytyy. Eli Systerille terkkuja, tulen loppuviikosta taas käymään...
Loppuun vielä kesäinen kuva rakkaasta Mustista. Näihin tunnelmiin ja hyvän yön toivotuksiin
-impi-

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kun on jossain viheessa elämää tullut asuttua saman katon alla snautsereiden ja kääpiösnautsereiden kanssa niin tällaiset koirakuvat lämmittävät aina mieltä. :)