lauantaina, heinäkuuta 12, 2008

Ompeluksia

Tälläisiä tarvikkeita löytyi kaappien kätköistä: tarjottimia, kangasta ja pakkausmateriaalina käytettäviä styroxipaloja. (Ne eivät ole vaahtokarkkeja, vaikka erehdyttävästi niiltä näyttävät!) Päätin vihdoin saada aikaiseksi läppäri/aamiaistarjottimet. Siis töihin! Ompelin pussit, täytin ne styroxpaloilla, ompelin kiinni. Liimasin tarranauhat sekä tyynyihin että tarjottimiin. Ei sen kummempaa. Nyt voi istua nojatuolissa tai vuoteessa läppäri sylissä eikä jalat kuumene ja aamiaisen voi nauttia vaikkapa vuoteessa.
Toinen ikuisuusprojekti on ollut picknic-peiton ompelu. Tänään se sitten syntyi kierrätysmateriaaleista. Alapuolen -siis maata vasten tulevan- ompelin 20:stä kahvipussista. Toiselle puolelle tuli punainen fleece-huopa, jonka olen saanut joskus kylkiäislahjana eräästä postimyyntifirmasta. Kuvittelisin, että ideani toimii. Eli kahvipussit eristävät maasta tulevan kosteuden.
Kiersin peiton rullalle ja kiepsautin kuminauhalenkit ympärille. Nyt sitten vaan odotetaan sopivaa säätä, jotta pääsee testaamaan peittoa luonnossa.

Ei kommentteja: