tiistaina, heinäkuuta 29, 2008

Lomareissu

Heinäkuun puolenvälin paikkeilla pakkasin rinkan ja lähdimme Muusikkoni ja hänen lastensa kanssa reissuun. Rinkkani painoi vaatimattomat 13kg, toisessa kädessä käsilaukku ja toisessa Musti. Minkäs sille voi että mukaan täytyy ottaa mm. kolme paria kenkiä, Mustin ruuat ja itselle tarpeeksi vaihtoreleitä. Aurinkorasvaa en tosin ottanut mukaan, sillä olihan luvattu pelkkää vesisadetta. Se sitten kostautui mehevällä aurinkoihottumalla.
Määränpäänä meillä oli Muusikkoni isän koti Hämeessä. Sinne saavuimme juna- ja bussimatkojen jälkeen iltapäivällä. Pihapiirissä on klubi, jossa oli illalla tarjolla elävää musiikkia neljän miehen voimin. Ilta oli ihana, tunnelma klubilla intiimi ja minä seurasin Muusikkoni loistavaa bassottelua.
Musti sai juosta maalla itsensä läkähdyksiin. Veimme sen myös uimaan pari kertaa. Voi kuinka se nautti!
Parin päivän maallaolon jälkeen heitin jälleen rinkan selkään ja nappasin Mustin hihnan päähän. Lähdimme Systerin luo. Musti pääsi tapaamaan Lilliä. Näin ne kaverukset nukkuivat päät vastakkain.
Systerin kanssa kävimme kiertelemässä paikkakunnan kauppoja. Alennusmyynnistä ei löytynyt mitään, mutta nämä piirrustustarvikkeet ostin "siitä saksalaisesta kaupasta". Kaikki oli euron, siis puuvärit, hilegeelikynät, muistikirja ja cd-merkkaus tussit.
Kirppiksellä kävi tuuri; kirjat ihan pilkkahinnalla ja laukku 1€!!! Sokerisiskot on tämän vuoden kirjasatoa, Sinkkonen 70-luvulta ja Emännän tietokirja IV vuodelta 1939. Siinä on selostettu kaikki "raajarikosta öljylamppuun". Hinta 50cent, Voi kun löytäisin joskus vielä osat I - III.
Nyt on taas kello lähellä puoltayötä, joten impi toivottaa Hyvää Yötä.

Ei kommentteja: